работа в Днепропетровске

Детальная информация о резюме

Профессия: Специалист по качеству.
Дата: 17/11/2011
Образование: высшее Возраст: 31 лет
Тип работы: постоянная работа
Минимальная зарплата $: 0
Описание:Левченко Ірина Олександрівна Тел. моб. 066-08-288-70 e-mail: Irina-LevchenkoB@yandex.ru Освіта: 1995-1999рр.-Лохвицька філія Полтавського технікуму харчових технологій. Спеціальність „Технологія бродильного виробництва і виноробства ”(диплом з відзнакою) 1999-2004рр.-Національний університет харчових технологій, м. Київ. Спеціальність „Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення ” (диплом з відзнакою). Досвід: 2004-2005рр.-Національний університет харчових технологій, м. Київ. Кваліфікація магістра з технології харчових продуктів оздоровчого і профілактичного призначення. Серпень 2005р. – квітень 2007р. - ЗАТ Київська кондитерська фабрика ім. К. Маркса. Майстер – технолог відділення готової продукції(з 2007 р і по цей час у декретній відпустці). 2004, грудень - ККФ ЗАТ ім.. К.Маркса. Майстер –технолог підготовчого відділення. 2004,вересень - ККФ ЗАТ ім. К. Маркса. Інженер-технолог(стажер), відділ головного технолога. 2003р.- ЗАТ Київська кондитерська фабрика ім. К. Маркса. 2002р.-Київський колективний завод РОСИНКА. Навики: 1.Організація роботи відділення виробництва напівфабрикатів та готової продукції,контролю за дотриманням технологічних процесів,розробка та впровадження заходів, направлених на підвищення якості і конкурентоспроможності продукції. 2.Керівництво працівниками відділення,розробка режимів та графіків виробництва,формування бригад,координація їх діяльності. 3.Аналіз результатів виробничої діяльності. Оформлення документів з обліку робочого часу,виробітку,заробітної плати,простоїв. Ознайомлена з технологіями виробництва традиційних та фізіологічо-функціональних харчових продуктів Досвід роботи у хімічній,мікробіологічній лабораторії. Обізнана з науковими принципами збагачення продуктів біологічно-активними речовинами,схемами проведення якісного та кількісного аналізу по визначенню складу харчових продуктів та вмісту в них цих речовин. Вмію працювати в команді як самостійно, так і під керівництвом. Володію комп’ютерною офісною технікою. Працюю в Інтернет. Додаткові відомості: Цілеспрямована, комунікабельна, не зупиняюсь на досягнутих результатах. Пунктуальна, відповідальна. Віддаю перевагу роботі з професіоналами. Маю бажання та здібності до навчання. Шкідливі звички спадково відсутні. Маю посвідчення водія категорія „В” Знання мов:українська ,російська –відмінно,англійська – зі словником. • Рік народження 1980. • Громадянство – українка. • Сімейний стан – одружена, маю сина. Віддам перевагу роботі, котра дозволяє використати мої здібності, знання, досвід та навики і відкриє перспективи для подальшого росту.
Тел.: e-mail:Irina-LevchenkoB@yandex.ru



ВЫЙТИ НА ГЛАВНУЮ СТРАНИЦУ САЙТА
;